Ti si zena koju je zivot lomio i kidao,ali koja je svima dokazala da je jaca od svega!

Ti si zena koju je zivot lomio i kidao,ali koja je svima dokazala da je jaca od svega!

8. Februara 2023 0 By Dejana

Mnogi su mislili da ces se predati i pasti na dno kad ti je bilo najteze ali to se nikad nije desilo. I nikada  i nece. Dobro ti znas koliko vredis i zena si koja zahteva postovanje. Zena koja zahteva da je cene. Ne mora niko da te voli ali postovanje mora da postoji… To je parola po kojoj zivis i po  kojoj se vodis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Zivot je surov ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da si ti zena koja je spremna na sve. I bas onda kada nista ne ide kako treba i bas onda kada svi misle da si unistena, ti se dignes iz pepela. Poput feniksa.

Ti si zena koja ne odustaje od onog sto naumi i zena koja ume i zna da se bori za ono do cega joj je stalo. Samo ostani to sto jesi i uvek imaj na umu da ima onih koji bi jedva docekali da te vide slomljenu, tuznu i razocaranu.

Ti si zena koja moze mnogo toga i nema nimalo sumnje da ces moci iz svega da izadjes kao pobednik.  Jednom ce svi oni koji su pricali lose o tebi moci samo da ti se dive,da ti zavide.  Ti si zena koja ima stav i koja je sposobna i istrajna u svemu.

Moras da znas da si neko ko je sposoban za mnogo toga i neko ko ce moci da izadje iz svega i iz svake situacije jer si odana, verna, jer si zena zmaj. Zena koja je jaca od mnogih muskaraca.

Stranice: 1 2