Kad saznas da si svoju ljubav dala onome ko nije vredan ni toga da ga pogledas…

Kad saznas da si svoju ljubav dala onome ko nije vredan ni toga da ga pogledas…

9. Februara 2023 0 By Dejana

 Nema nista lepse od ljubavi, ali nema nista ni bolnije, i to je najveca istina na ovom svetu…

 

Ljubav. Ti si mu dala svoju ljubav. Moramo da kazemo da si zena koja je dala sve od sebe za one koje voli i ti si zena koja ima divnu dusu.

Nisi mogla ni da naslutis da je moguce voleti nekoga tako koliko ti volis njega. Nisi mogla ni da naslutis da postoji nesto tako veliko i snazno i tako istrajno. Da ce postojati jednom neko zbog koga ces da pogazis svoja pravila i svoje kodekse. A zbog njega si uradila sve sto si mogla i dala si sve sto si imala.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nisi mogla ni da naslutis kako je i koliko boli. Ti nisi mogla da znas… Nisi mogla da znas da je sve proslo i da se nikad nece vratiti ona stara  ti. Ona koja nije plakala zbog muskarca i zbog ljubavi. Nisi mogla ni da naslutis da moze da postoji ovako snazna emocija ali… Desila ti se i slomila te je ona na pola. Sve si dala i sve si ucinila sto si mogla ali nije vredelo. Ti si zena koja je dusu svoju dala za nekoga ko tako malo vredi i to je jedina moguca istina. Ona istina koja boli najvise na svetu ali ne mozes nista da uradis kako bi to promenila.

TI si zena koja sada misli da nikad nece  naci pravu ljubav. Da nikad nece naci nekoga ko ce joj vratiti veru u ljubav i u emocije. Patila si i patis kao niko na svetu i nimalo ti nije lako.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2