Dnevni ljubavni horoskop za subotu,11.februar:Dan kada jednom znaku sledi ostvarenje zelje!

Dnevni ljubavni horoskop za subotu,11.februar:Dan kada jednom znaku sledi ostvarenje zelje!

10. Februara 2023 0 By Dejana

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti promene i srecu na svim poljima…

 

OVAN

Dan koji je pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo.Dugo ste cekali na srecu ali ona je sada konacno na korak od vas. Posle niza suza konacno ljubav.

 

BIK

Ovo ce biti dan za vas i dan kada ce cuda biti moguca.To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da razmislite o tome sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

BLIZANCI

Ova subota nece biti dan kada ce sve doci na svoje ali to ne znaci da vi treba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni i imajte to na umu. Vreme je da se okrene i vase kolo srece, vi ste to zasluzili.

 

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav. Da ce ovo biti dan tokom kojeg cete moci da kazete da ste konacno dosli do svog cilja.  Cinjenica je da vas neko voli svim srcem.

 

LAV

Sjajno se osecate i moze da se kaze da ce ova subota vama biti dan za romansu.Nakon niza suza i razocarenja vi ste znak kojem se osmeh vraca na lice. Vrlo je vazno da naglasimo da ce sve konacno doci na svoje.

 

DEVICA

Jako je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.  Jedan rak je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da mu je iskreno stalo. Razmislite o tome da mu i kazete ono sto mislite i osecate.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2