Dnevni ljubavni horoskop za subotu,11.februar:Dan kada jednom znaku sledi ostvarenje zelje!

Dnevni ljubavni horoskop za subotu,11.februar:Dan kada jednom znaku sledi ostvarenje zelje!

10. Februara 2023 0 By Dejana

 

VAGA

Sjajno se osecate i moramo da kazemo da je cinjenica da ce tek sve doci na svoje. Vi ste  znak koji ima veliku  dusu i koji je oduvek bio spreman da cini svima oko sebe. Sada je dan za pravu ljubav.

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da  ste vi neko ko ce u danima koji nam dolaze doneti velike odluke. Konkretno, ovaj dan ce biti biti prilika da se  neke zelje ostvare i da napokon dodjete do svog cilja.

 

STRELAC

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli i cinjenica je da ce sve doci na svoje.

 

JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan za emocije. Dakle ovo ce biti dan za radost i nema nimalo sumnje da ste vi to zasluzili. Sreca kuca na vasa vrata u danima koji su pred nama.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ste vi neko ko ce u danima koji nam slede doci do svog cilja. To je ono sto moramo da naglasimo. Ova subota ce biti prilika da se zelje ostvare i da vam konacno neke zelje budu ostvarene.e

 

 RIBE

Ljubomora ce vama biti veliki problem u danu koji je pred nama. To je ono sto moramo da naglasimo. No, istina je da nemate razloga za to, neko vas voli iskreno i neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

Stranice: 1 2