Nisi ti samo domacica,ti si zena koja je stub kuce:Ti si zena koja moze sve…

Nisi ti samo domacica,ti si zena koja je stub kuce:Ti si zena koja moze sve…

10. Februara 2023 0 By Dejana

Nemoj nikada da zaboravis da vredis i nikada nemoj da zaboravis da to sto ne radis ne znaci da si manje zena…Ne,ti si ona koja svoj dom cini stabilnim.

Ti si zena koja mnogo vredi.  Mozda si samo domacica ali si oslonac i stub svoje kuce. Ti si ona koja sve resava i popravlja, ti si zena koja ne odustaje od onog sto zeli ali koja ne ocekuje da joj bilo sta padne sa neba.  Ti nisi samo domacica,ti si majka,ti si necija supruga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si jedna od onih zena koje ne ocajavaju i ne kukaju,  od zena koje nemaju razloga da se stide i da pognu glavu. Bilo kada i pred bilo  kim.    Kad naidju problemi,  ti si zena koja je jaca od svega. Kada je najteze i kada se lomis,kada se kidas, kada te najvise boli…  Ti nisi ona koja ce pasti na dno i tamo ostati.  Dobro znas  da se od tebe mnogo ocekuje i da si uvek i vecito  potrebna  onima koje volis.  Dobro znas da je zivot jedan i itekako umes i znas da  od njega  uzmes ono sto zelis i ono sto zasluzujes.

Ako ti neko nekada kaze da si samo domacica, podseti ga… Da si ti snazna. Da si istrajna. Da tvoji ukucani,tvoja deca,tvoj muz… Jedu i zive od hrane koju im spremis. Da je tvoj dom cist jer umes da ga ocistis. Da si zena na koju mnoge treba da se ugledaju jer su oni koje volis siti, cisti,jer imaju tebe i mogu da se oslone na tebe za sve.

Podseti ih da si zena koja je istrajna. Da si ti ona koja iz prikrajka sve posmatra. Ona kojoj se svi poveravaju. Ona od koje svi ocekuju pomoc, ona koja moze mnogo toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2