Samo kreni dalje,i samo budi jaka,on nije vredan da ga vise cekas…

Samo kreni dalje,i samo budi jaka,on nije vredan da ga vise cekas…

12. Februara 2023 0 By Dejana

 Istina je da ljubav boli i da nekada moramo dugo da cekamo da se pojavi prava osoba. Istina je…

Ali, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred tobom dani kada ces izaci jaca iz svega. Samo kreni dalje i imaj na umu da je on samo jos jedan pogresan izbor i da ce tek doci osoba koja ce biti prava i koja ce te voleti onako kako si zelela, onako kako si htela…

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su tek pred tobom dani za ljubav i da ces ti tek moci da kazes da si srecna. Samo je vazno da ne odustajes od onoga sto zamislis. Da ne odustajes sama od sebe i od svoje srece jer si zena koja moze mnogo toga.

Njemu si dala svoju ljubav i sve sto si imala ali sada ti tek dolaze dani kada ces voleti ponovo. Ti si zena koja zeli novu ljubav i nema nimalo sumnje da ce ti se i desiti. Ti si zena koja je prosla mnogo toga ali napokon su pred tobom dani kada ce sve biti moguce.

Moras da imas na umu da vredis i da ce jednom doci onaj koji ce te voleti na pravi nacin.

Dala si sve sto si imala za nekoga ko nikada nije bio u stanju da te voli onako kako si zelela.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dala si sve sto si imala za nekoga ko tebe nikada nije voleo na nacin na koji si zelela i onako kako si htela…  Njemu si dala svu ljubav i sve sto si imala, ali on nije vredan bas nicega i ti to sada znas.

Dolaze ti dani tokom kojih ces upoznati nekoga ko ce biti sve ono sto zelis.  Samo kreni dalje i budi ono sto zelis.

Nemoj da dozvolis da jedan pogresan muskarac unisti svu lepotu koju nosis u svom divnom srcu. Ti si  zena koja je jaca nego sto deluje i to je istina.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2