Doci ce do raskida,do tuge i suza:Ovim znacima sledi ljubavni kraj!

Doci ce do raskida,do tuge i suza:Ovim znacima sledi ljubavni kraj!

13. Februara 2023 0 By Dejana

JARAC

Vi ste neko kome naredni dani nece doneti nista posebno, odnosno nista lepo. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali ako ste sada u vezi imajte na umu da je vrlo moguce da ce voljena osoba da vam slomi srce. Mislite o tome.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da vam slede dani za promene, ali ne na bolje.  Ako ste u vezi vreme je da pogledate stvari iz realnog ugla.  Da se zapitate da li je to ono sto zelite i da li ste vi u toj vezi srecni. Moguce je da se vasa ljubav zapravo pretvorila u naviku. Ako je to slucaj, nemojte kriviti sebe. Necete time nista dobiti. Niti mozete bilo sta promeniti,osim da budete iskreni i da kazete onako kako jeste. Naravno da cete time  mozda slomiti srce ali ono sto moramo da kazemo jeste da je najbolje od svega da kazete istinu.

Ako ste prestali da volite onda to i recite,jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da ste dosli do srece. Jednostavno,ako osoba  sa kojom ste sada nije ona prava, i ako vec niste srecni, onda to i recite. Krenite dalje, i dozvolite i sebi i drugoj osobi da pronadjete nekoga drugog,nekoga ko ce vas voleti svim srcem.

Naravno da vam nece biti lako, to je ono sto moramo da naglasimo ali je jedina moguca opcija da kazete istinu. To  moze da donese  samo ono najlepse u vasem zivotu…

Stranice: 1 2