Dnevni ljubavni horoskop za 17.februar:Petak posle kojeg nista nece biti isto…

Dnevni ljubavni horoskop za 17.februar:Petak posle kojeg nista nece biti isto…

16. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce vama ovaj petak doneti ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i vazno je da slusate svoje srce jer ono zna sta je za vas najvaznije i najbolje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da ste vi neko kome ce ovaj dan doneti dilemu. Uzivajte u onome sto imate i idite ka svom cilju ali je bitno da znate sta je ono sto zelite. Jedan rak vam jako znaci i u to nema nimalo sumnje. Slede dani za romansu i za ljubav i vi ste neko ko ce u danima koji sledi dobiti sansu…

 

STRELAC

Ovo ce biti dan za odluke jer je moguce da vam sledi susret sa osobom iz proslosti. Svakako da postoji neko ko vam jako znaci i samo je pitanje dana kada cete doci do ostvarenja svoje velike zelje. Vazno je da kazemo da nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju,.

 

 JARAC

Konacno dolaze dani za ljubav i dani tokom kojih sve moze da dodje na svoje. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Vazno je da znate da postoji neko ko vas voli iskreno i kome ste vazni.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne odustajete od onog sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome. 

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za ljubav i dani tokom kojih bas nista nece biti nemoguce… Mislite o tome. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin i da vam sve dokaze i pokaze na delu…

Stranice: 1 2