Karma nikome ne ostaje duzna:Ovi znaci su napravili gresku koja sada stize na naplatu!

Karma nikome ne ostaje duzna:Ovi znaci su napravili gresku koja sada stize na naplatu!

16. Februara 2023 0 By Dejana

 U zivotu je najvaznije biti dobar covek. Jer, sve ostalo je u poredjenju sa tim manje bitno. Postoji karma, i svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio.

 

 LAV

Karma postoji i vi to dobro znate. Vas je sreca pogledala,  zivot vam je dao nekoga ko je bio spreman da vas voli svim srcem. Nekoga kome ste bili jako vazni ali moramo da kazemo da je sve bilo do vas. Da vi niste znali da cuvate to sto ste imali. Sada  kada  vam je jasno koliko ste bili naivni, sada imate silnu zelju da vratite vreme…No,  vreme se ne vraca bas kao sto nemamo ni dva zivota pa da mozemo da prozivimo reprizu istog.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vama ce u danima koji su pred nama biti jasno gde ste pogresili. Postojao je neko do koga vam je bilo stalo, ali koga niste cuvali onako kako ste trebali. Ta osoba je krenula dalje. Jednostavno je nasla nekoga ko ce je voleti onako kako vi nikada niste. A vas ce tek stici kajanje i vi cete tek da patite kada vam bude jasno da ona vise nije sama ni slobodna. Da osoba o kojoj mislite sada ima nekoga u svom zivotu. Nekoga kome nije potrebno da kaze nista jer ta osoba zna da ceni ono sto vi niste znali.

Karma postoji i vama dolaze dani tokom kojih cete plakati i kajati se. I znate sta? To je prilika da shvatite da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. Vi ste mogli biti najsrecnija osoba na svetu, samo da ste znali da cenite ljubav koju ste dobijali od te osobe…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2