Karma nikome ne ostaje duzna:Ovi znaci su napravili gresku koja sada stize na naplatu!

Karma nikome ne ostaje duzna:Ovi znaci su napravili gresku koja sada stize na naplatu!

16. Februara 2023 0 By Dejana

 STRELAC

Niste vi nikoga povredili u proslosti. Vas je neko toliko povredio da vam je delovalo da vise nikada nikome necete moci da verujete. Ali, polako. Nemojte nikada da zaboravite da postoji karma. Da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

U danima koji su pred nama ce doci do toga da osoba koja vam je slomila srce zbog toga zazali. Dakle, ona ce konacno da shvati koliko vi vredite i nema nimalo sumnje da ce pozeleti da vas vrati u svoj zivot. Samo vi znate da li je to ono sto zelite i da li je to ono sto vam treba. Ali ako nas pitate, imajte na umu da vi zasluzujete mnogo vise od toga sto ta osoba moze da vam da.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je izvesno da su pred vama dani za promene. Dani kada ce neko da vam trazi oprostaj. Samo vi znate da li je to ono sto zelite. Da li ste spremni da prastate ili ne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

No, svakako da ce vam biti drago kada saznate da je karma dosla po svoje. Neko vas je toliko povredio da ste plakali i ocajavali. Da ste mislili  da nikad srecu necete naci.

No, iznenadjenja tek slede. I vi cete tek moci da kazete da ste dobili srecu o kojoj ste mastali,a  toj osobi jedino ostaje da se kaje za sve.

Stranice: 1 2