Tvoje srce je slomljeno jer si ga dala pogresnom,ali znaj da ce doci onaj koji je pravi…

Tvoje srce je slomljeno jer si ga dala pogresnom,ali znaj da ce doci onaj koji je pravi…

17. Februara 2023 0 By Dejana

 Sudbina je cudo, bas kao i zivot. No, ti si jaca nego sto mislis, ti si jaca nego sto misle ljudi oko tebe….

Ti si zena koja ima stav, ti si zena koja je prosla mnogo toga…  T o je ono sto moras da imas na umu. Da bas zato sto si patila mnogo i sto si prosla sto si prosla, ne smes da odustanes sada.

Ti si neko ko je bio povredjen od strane osobe koju si volela najvise,koju si zapravo volela  vise  od svog  zivota. Tvoje srce je odabralo pogresnog.  I ti se silno kajes sto nisi na vreme shvatila koliko on zapravo malo vredi.   I sada si tuzna i tvoje je srce slomljeno i razocarano u ljubav…   Mislis da ce tako ostati zauvek.  Mislis da nikada neces pronaci nekoga ko ce umeti da ti vrati veru u ljubav ali znaj da za svakoga postoji prava osoba. Da svako od nas negde ima dusu koja mu je srodna….  Da je samo stvar u tome sto nekada moramo dugo da je cekamo.

Ti si zena koja je uradila sve sto je mogla i nije vredelo. Jer ti je srce slomio onaj koga si volela najjace na svetu.Posle  njega ti svi deluju pogresno, posle njega ti svi deluju losi,  lazljivi, bas kao i on.  I nikome ne verujes i trazis mrvu sumnje jer ti je on uradio sve ono sto si mislil da nece nikada… Ti si zena koja je  zbog pogresne ljubavi ostala uskracena za nekoga ko ce te voleti onako kako zelis i kako zasluzujes. Samo nemoj da odustajes,samo nemoj da zaboravis koliko zapravo mnogo vredis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada ti je tesko,sada patis, kidas se…Ali,jednom ce doci  u tvoj zivot neko ko ce biti spreman da te voli onako kako zelis.  Neko ko ce ti vratiti veru u ljubav, u ljude, u  zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2