Dnevni ljubavni horoskop za 19.februar:Ova nedelja moze biti dan za veliko ljubavno pomirenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 19.februar:Ova nedelja moze biti dan za veliko ljubavno pomirenje!

18. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno dolaze dani za ljubav i to je ono sto je vazno. Prolili ste more suza ali konacno ce sve doci na svoje. Ljubav itekako moze da pokuca na vasa vrata i do toga ce i doci u danima koji su pred nama. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, jer vas neko voli iskreno i iznad svega.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne odustajete od onog sto zelite jer postoji neko ko vas voli svim srcem.

Ovo ce biti dani za promene i za iznenadjenja jer vas neko voli iskreno…

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Da ce ovo biti dani kada ce bas sve biti moguce. Jedan rak je uz vas i odan je i u to nema nimalo sumnje. Mislite o tome i znacete sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli svim srcem i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome i uzivajte u svemu onome sto sledi.

 

 RIBE

Vazno je da znate da vas neko voli svim srcem. Da itekako postoji neko ko vas voli i ko je spreman da za vas i zbog vas ucini bas sve. Sve ostalo je na vama, ucinite onako kako vam nalaze srce  i srece vam nece faliti…

Stranice: 1 2