Dnevni ljubavni horoskop za 19.februar:Ova nedelja moze biti dan za veliko ljubavno pomirenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 19.februar:Ova nedelja moze biti dan za veliko ljubavno pomirenje!

18. Februara 2023 0 By Dejana

 Jos jedna nedelja je pred nama. Dakle,nekome ce biti prelepa,ali neko bi mogao i da se razocara kao nikada do sada…

 

 OVAN

Nedelja koja je pred nama vama donosi dilemu. To je zato sto postoji neko o kome mnogo mislite, ali jednostavno osoba koja je u pitanju je neko za koga vam svi pricaju da nije za vas… Nimalo vam nije lako.

 

 BIK

Ako mastate o nekome iz proslosti, vreme je da ucinite prvi korak ka toj osobi. Da zaboravite i svoj ponos i svoj inat, samo kako bi ste bili srecni. Cak i u slucaju da vas ta osoba odbije, bar cete znati da se nemate cemu nadati.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce ova nedelja doneti dilemu. Stvar je u tome sto ni vi sami ne znate sta je ono sto zelite. Jedan rak vam jako znaci i samo je pitanje dana kada cete doneti odluku u vezi njega.

 

 RAK

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Da nema nimalo sumnje da su dani koji su pred nama sjajni za romansu.  Dugo ste cekali na to da vam se zelja ostvari i vazno je da se fokusirate na ono sto zelite.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko kome ste vazni i bitni i ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vazno kada je u pitanju ova nedelja jeste da znate da vas neko voli svim srcem. Da je u pitanju osoba koja zeli da vam  svoju ljubav dokaze i pokaze na delu…Samo nemojte odustajati od onog sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2