Dnevni horoskop za 21.februar: Utorak koji je pred nama ce biti talican za ljubav!

Dnevni horoskop za 21.februar: Utorak koji je pred nama ce biti talican za ljubav!

20. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je novi utorak nova sansa za vas. Neko ste cija proslost ni u kom slucaju nije bila laka ali cija buducnost itekako moze da bude.  Ono sto je vazno jeste da je zivot previse kratak da bi smo marili za tudja misljenja

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak.On je prema vama iskren i ima iskrene namere. Ako mu date sansu izvesno je da bi mogao da vas voli svim srcem i usreci na jedan vama do sada nepoznat nacin.

 

 STRELAC

Konacno ce sve doci na svoje i to je ono sto moramo da kazemo.  Dakle sada je pravo  vreme da slusate svoje srce jer ono zna sta je ono sto je najbolje za vas. Uz samo malo srece cete  doci do svog velikog cilja u toku ovog dana.

 

 JARAC

Mnogo vam je stalo do jedne vodolije.Ona je bila i ostala neko ko vam jako znaci i nikada niste osetili takav nalet emocija… Ono sto je najlepse je da ona oseca isto sto i vi, da je iskrena prema vama i da je to ono sto se zove prava ljubav.

 

VODOLIJA

Konacno, ovo ce biti dani za iznenadjenja.  Samo je vazno da kazemo da cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.Jedan rak vam jako znaci.

 

 RIBE

Konacno ce vama ovaj utorak doneti lepe vesti. Vi ste znak koji je oduvek pokusavao da drugima  ucini ali sada je pravo vreme da mislite na sebe.Postoji neko kome ste iskreno vazni…

Stranice: 1 2