Dnevni ljubavni horoskop za 21.februar:Ovaj utorak donosi  veliku dilemu!

Dnevni ljubavni horoskop za 21.februar:Ovaj utorak donosi veliku dilemu!

20. Februara 2023 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce ovaj utorak  doneti mogucnost da jedan zodijak dodje do svog cilja.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj utorak biti prilika da se uverite u necije emocije. Vi ste znak kojeg cekaju velike promene i ko ce u danim koji su pred nama doci do svog cilja.  Svakako da neko jedva ceka da mu kazete istinu…

 

 BIK

Moramo da kazemo da ste vi neko ko zna sta zeli.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu.  Sve ostalo je samo na vama jer vi znate sta je ono sto vam treba i sta je za vas najbolje.

 

 BLIZANCI

Jedan rak je iskren prema vama. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite.Samo je bitno da uzivate u onome sto imate i da se radujete danima koji nam tek slede jer vama donose dobre vesti.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednoj vodoliji stalo do vas. Da je iskrena prema vama i da se ni u kom slucaju necete pokajati ako joj date priliku. Vas niko nikada nije voleo na takav nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Moramo reci da vama ovaj utorak moze da donese jednu veliku dilemu.  Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam to i dokaze. Ali nazalost, u vasim je mislima neko drugi i sve vas vuce ka toj drugoj osobi…

 

DEVICA

Sledi vam uorak kada ce sve biti moguce.  To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i vodite se time da je zivot samo jedan.  Slede vam dani kada dolaze odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2