Karma će ih kazniti za neke greške: Ovim znacima dolaze teški trenuci!

Karma će ih kazniti za neke greške: Ovim znacima dolaze teški trenuci!

20. Februara 2023 0 By Leontin Leontin

Karma nekim znacima sprema dešavanja koja im se neće dopasti. Neke znakove čeka jedna vrsta kazne za neke greške iz prošlosti…

 

BIK

Dragi bikovi, vi ste oduvek mnogo vodili računa o vašim postupcima. Vi sebi niste dopuštali postupke sa kojima biste mogli naneti drugim ljudima tugu. Ipak, vi ste učinili nešto sa čim ste upravo jednoj osobi naneli tugu iako to ona ni sa čim nije zaslužila. Vi to jeste učinili nesvesno, ali je ta osoba zbog tih vaših postupaka imala mnogo razloga za tugu.

Vi ste zapravo dopustili da se vaša veza sa jednom osobom završi samo zbog toga što ste poverovali u laži drugih ljudi, a zbog toga vas uskoro očekuje jedna vrsta kazne. Vas će karma uskoro kazniti za neke vaše postupke koje ste učinili u prošlosti i zbog toga vam dolaze teški trenuci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vas kazna pre svega očekuje zbog toga što ste dopustili da se vaša veza sa osobom koja vas je jako mnogo volela završi. A vama će kaznu predstavljati razna negativna dešavanja koja vam uskoro dolaze u ljubavi. Vama bliska budućnost neće doneti sreću u ljubavi kojoj se vi sada nadate nego će vam doneti razne velike probleme.

Vas tokom bliske budućnosti na planu ljubavi vašeg života ne očekuje skoro pa ništa dobro. Vama dolaze dešavanja zbog kojih ćete se boriti sa jako velikom tugom. Vama će se desiti toliko negativne stvari da ćete vi izgubiti veru u ljubavnu sreću. Sve ono što vam uskoro stiže će vam bez bilo kakve dileme jako teško pasti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2