Mlad mesec u znaku ribe je bio 20.februara,a evo kakve je posledice ostavio!

Mlad mesec u znaku ribe je bio 20.februara,a evo kakve je posledice ostavio!

20. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora bi mogla da vam  napravi velike probleme u danima koji su pred nama.  Vazno je da kazemo da ste ovog puta voljeni i da nema razloga da sumnjate u osobu sa kojom ste.  Ona je odana i voli vas iskreno i iznad svegqa.

 

SKORPIJA

Konacno,dolaze dani kada ce i vama sve doci na svoje. Vi ste  znak koji je mnogo patio ali konacno sve dolazi na svoje. Jedan rak vas iskreno voli i nema toga sto nije u stanju da za vas ucini.  Mislite o tome.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama  mlad mesec u znaku ribe nije doneo nista posebno.Dakle vi ovog puta necete osetiti posledice istog. Vazno je da o svemu dobro razmislite ali znajte da je nekome do vas iskreno stalo.

 

JARAC

Konacno dolaze dani za promene i dani tokom kojih ce sve doci na svoje. Mislite o tome.Ono sto moramo da pomenemo jeste da ce mlad mesec u znaku ribe vama doneti zelju da promenite nesto u svom zivotu. Da je vreme za radikalne poteze.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani tokom kojih cete biti iskreno raspolozeni. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Razmislite o tome sta je ono sto zelite, vodite se time sta  vam govori vase srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ljubav vam je konacno pokucala na vrata. Vi cete u danima koji su pred nama biti srecniji vise nego ikada ranije.  Napokon su pred vama dani za promene i dani tokom kojih ce vam biti jasno da vas neko voli najvise na svetu…

Stranice: 1 2