Previse vredis da bi ga volela, da bi mu opet prastala…

Previse vredis da bi ga volela, da bi mu opet prastala…

22. Februara 2023 0 By Dejana

Uvek imaj na umu da vredis.  Da vredis takva kakva jesi, i da svako ko te voli, treba da te voli takvu kakva jesi…

 

Cini se da si to zaboravila. Da si zaboravila koliko  vredis. Koliko si posebna. Koliko umes lepo da se smejes,koliko umes da budes zena za primer…

Zaboravila si sve jer si svoje srce dala nekome ko ne zna sa njim. Jer si svoju ljubav dala nekome ko je rodjen bez duse i ko se nikada nece promeniti.  Koliko si samo suza prolila. Koliko si samo dana cekala da se on promeni, da shvati da ti vredis, da si najbolje sta je moglo da mu se desi.

Ti si zena koja je spremna na mnogo toga i koja mnogo toga  moze i zena koja je za mnogo toga sposobna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imaj na umu da za tebe tek dolaze bolji dani, da ces ti tek moci da kazes da si srecna, ali tek onda kada odlucis da to budes.

Onda kada se pogledas u ogledalo i kada shvatis koliko si vremena potrosila na nekoga ko tako malo vredi. Onda kada odlucis da budes  vlasnica svog zivota i kada naucis da nekada moras da slusas razum.

Onda kada se pogledas u ogledalo i kada se zapitas zasto ti je sve to trebalo… Znam,  cini ti se da se to nikad nece desiti. Da ti nikad neces moci da krenes dalje i da budes srecna ako on nije tu.

Znam jer sam i ja sama nekada nekoga volela najvise na svetu a on se igrao.  Znam, jer sam i ja sama nekada mislila da mi nikad nece poci za rukom da prebolim…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2