Istina o svakoj dami zodijaka:Evo koja je najlepsa,a koja ima petlju za sve!

Istina o svakoj dami zodijaka:Evo koja je najlepsa,a koja ima petlju za sve!

25. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovo je dama za koju svi kazu da je najlepsa u zodijaku. Dakle ovo je zena koja ce vam biti odana i verna i koja ce umeti da vas zavede svojom lepotom. Svaka vaga je posebna sama po sebi i tacno zna sta zeli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je u pitanju dama koja je posebna i svesna je toga. Skorpija sme da kaze ono sto misli bas uvek i ona je zena koja zahteva istinu.  Svakako da se vredi boriti za njenu ljubav.

 

STRELAC

Konacno, dama koja je jaca od vecine muskaraca. Zena strelac je neko ko tera po svome i ko je u stanju da uvek ostvari ono sto naumi. Ona ne igra prljavo, ne gradi svoju srecu na tudjim suzama…Samo ume da se bori za ono sto zeli.

 

 JARAC

Rec je o dami zodijaka koja dobro zna sta hoce i koja bas nikada ne  odustaje od toga. Imajte na umu da je ovo neko ko je svestan toga da zivot nije lak ali ko ume da od njega uzme ono sto joj se nudi… Ljubav joj je jako vazna.

 

 VODOLIJA

Zena koja zna sta hoce i koja nikada ne odustaje od svojih principa. Moramo da kazemo da ce uvek i u svakom slucaju ovo biti dama koja ide korak po korak ka svojim ciljevima.

 

 RIBE

Najneznija dama ali ona koja ume da voli kao nijedna druga. Divno je znati da postoji neko kao dama rodjena u znaku ribe.

Ona je primer da postoje ljudi cije je srce veliko…

Stranice: 1 2