Ovi zodijaci imaju tajnu ljubav, ali bliska buducnost im donosi nesto sto nisu ocekivali!

Ovi zodijaci imaju tajnu ljubav, ali bliska buducnost im donosi nesto sto nisu ocekivali!

25. Februar 2023 0 Von Dejana

 

    VODOLIJA

Vreme je da se okrene i vase kolo srece. Da se neke zelje konacno ostvare. Moramo da kazemo da ste neko ko je sada tuzan jer misli da osoba  prema kojoj gajite emocije ne oseca isto. No,  naravno da se okrece kolo srece i tek su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi.

Ni u kom slucaju ne bi ste smeli da dozvolite da vam ponos bude na prvom mestu jer  tada necete biti srecni. Razmislite o tome da vi budete  osoba koja cini prvi korak jer ce svakako da vam se isplati sve sto radite.

Imate tajnu ljubav i dugo krijete svoje emocije, ali to je greska… Samo treba da pustite da vas vodi srce i da radite onako kako zelite, onako kako vam ono nalaze.

Zivot je previse kratak da bi smo ga proveli u cekanju.

Ucinite prvi korak ka osobi do koje vam je stalo. Recite joj ono sto mislite, ono sto osecate…  Cak i ako dodje do toga da vas odbije, bar cete znati na cemu ste i necete vise gajiti nade koje su mozda lazne.  Ucinite prvi korak, budite hrabri i idite korak po korak.  Velika vas sreca ceka ako budete hrabri.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  LAV

Vi ste znak koji misli o svojoj proslosti. Znak koji nikada nije zaboravio jednu bivsu ljubav. Dali ste sve od sebe ali nije uspelo.  Imate tajnu emociju prema njoj i dalje ali imajte na umu da vam sudbina sprema iznenadjenje.

Vi cete se ponovo sresti u danima koji su pred nama, i cim vam se ponovo sretnu pogledi oboma ce biti jasno sta vam je ciniti.

Razmislite o tome ali uvek imajte na umu da je najpametnije da radite onako kako vam nalaze vase srce. Ono ovog puta ne gresi i jedino ono i moze da vas odvede na put srece.

Seiten: 1 2