Srecnici ovog perioda :Ovi znaci ce moci da kazu da ih prati sreca!

Srecnici ovog perioda :Ovi znaci ce moci da kazu da ih prati sreca!

25. Februara 2023 0 By Dejana

Ako ste u vezi tokom ovog perida ce doci do toga da saznate da vasa voljena osoba  planira da vas zaprosi. Moguce je da ce do toga doci tokom vikenda doci i do toga.  Naravno da samo vi znate da li je to ono sto zelite. Ali, polako, uvek imajte na umu vaznu cinjenicu da je bitno slusati srce. Ako volite tu osobu onoliko koliko ona voli vas, onda je na vama da se radujete jer cete tokom vikenda konacno doci do svog clja. Sledi vam pocetak necega lepog jer vam se smesi ostvarenje jedne velike zelje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  VAGA

Tokom ovog perioda koji je pred nama, vi ste znak kojeg ce sreca da prati na svakom koraku. To je ono sto moramo da kazemo. Ako postoji neko o kome mastate  znajte da je sada pravo vreme da to i kazete.

Neki pripadnici vaseg znaka bi mogli dobiti poziv od osobe iz proslosti. Ako sada mastate o pomirenju onda imajte na umu da je vrlo moguce da ce ono i da usledi u danima koji su pred nama. Samo polako, vodite se time da je zivot jedan, i da ni u kom slucaju ne treba da marite za tudja misljenja.

Moguce je da ce neko da vam trazi oprostaj a samo od vas zavisi hocete li doci do svog cilja. Samo je bitno da ne obecavate ni u kom slucaju ono sto niste u stanju i da ispunite.

Ovaj period bi mogao doneti novi zanos, novu ljubav ali i ostvarenje zelje na koju ste jako dugo cekali.

Stranice: 1 2