U danima koji su pred nama,ovi znaci ce patiti i liti suze!

U danima koji su pred nama,ovi znaci ce patiti i liti suze!

25. Februara 2023 0 By Dejana

  RIBE

Drage ribe, moramo da kazemo da ste vi znak koji ce u danima koji su pred nama doziveti jedno veliko razocarenje. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto zelite i da ne dozvolite da vam bilo ko skida osmeh sa lica.

Ovo ce biti dani tokom kojih cete shvatiti da nisu svi iskreni kao vi, da nisu svi dobri i neiskvareni.

Morate imati na umu da su velike sanse da ce vam u danima koji su pred nama srce biti slomljeno ali da je izvesno da cete uspeti iz svega da izadjete kao pobednik.

Vama ce biti jako tesko kada vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Naravno da cete misliti da je ceo svet stao i da vise nista nema smisla ni svrhe. Ono sto moramo da kazemo jeste da je krajnje vreme da se posvetite sebi.

Da ovo shvatite kao zivotnu lekciju nakon koje cete postati jaci i odluciti da krenete dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vazno je da imate na umu da ce sve proci i da je bolje za vas da sto pre odu oni koji ne znaju da vas cene. Da je  bolje da sto pre shvatite ko su ljudi koji ne zasluzuju vasu ljubav i da im okrenete ledja. Naravno da vam nece biti lako ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce oni koji su pravi uci u vas zivot samo ako od vas odu oni koji su pogresni. Razmislite o tome i vodite se time da za sve postoji pocetak i kraj. Da posle svake kise dodje Sunce, i da ce tako biti i u vasem slucaju.

Stranice: 1 2