Danasnji dan ce nekome doneti veliku srecu !

Danasnji dan ce nekome doneti veliku srecu !

1. Marta 2023 0 By Luca

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu i to je jako vazno da kazemo. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije i svakako da bi ste toj osobi trebali da date sansu ako ste sada slobodni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Moramo biti iskreni i reci da je izvesno da vas neko voli iznad svega. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Nemojte odustajati od onog sto zelite ni u kom pogledu.

 

STRELAC

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da je nekome stalo do vas. Da je ta osoba iskrena i posvecena vama i da svakako treba da joj date priliku jer bi ona vasem zivotu mogla dati jedan novi smisao.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama dolaze dani kada cete konacno dobiti ono sto zelite. Ali kada je u pitanju ovaj dan vrlo je vazno da imate na umu da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoje emocije pokaze.

 

VODOLIJA

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo.Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi.Moguce je da cete konacno dobiti ono sto vase srce zeli vise od svega.

 

 RIBE

Vama ovaj dan nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko je spreman da  se bori za svoje zelje ali sada je doslo vreme kada prosto morate da se pomirite sa tim da ste pozeleli ono sto prosto nije moguce.

Stranice: 1 2