Zorica-zena koja ce biti u stanju da ti da dusu,ali i da ti je uzme!

Zorica-zena koja ce biti u stanju da ti da dusu,ali i da ti je uzme!

2. Marta 2023 0 By Dejana

Ime Zorica je nastalo iz slavenskog jezika.Ono je izvedeno od “zora”,a moramo da pomenemo da ovo ime u nekim jezicima oznacava boginju jutra.

 

Zorica je zena koja je,pre svega,puna optimizma. Ovo nije jedna od onih zena koje misle  da je zivot lak jer ona dobro zna da nije.  Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko nikada ne gubi veru.  Iako ko zna koliko puta naidje na probleme ovo je zena koja tacno zna sta je ono  sto zeli i ko ume  i zna da se ponasa u skladu sa tim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zena Zorica je dama koja  ce vam reci istinu,ukoliko smatra da vam ta istina nece slomiti srce.   Nije od onih zena koje u zivotu idu na sve ili nista.  Moramo da kazemo da samim tim nije ni potpuno iskrena. Daleko od toga da se ova zena sluzi  lazima, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce umeti da proceni kako treba da se ponasa u odredjenoj situaciji.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je jasno da joj je ljubav jako vazna.  Itekako joj  znaci da ima oko sebe one koje voli i one na koje moze da se osloni.  Prijatelj je kakav se samo moze pozeleti.  Svaka tajna koju joj poverite kod nje ce biti sacuvana na svaki moguci nacin.  Cak i u slucaju da dodje do prekida prijateljstva,  stvari i tajne koje ste joj poverili ostace sacuvane u njenoj dusi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2