Budi zena koja zna da voli,ali i kada treba da ode:Ne menjaj se ni zbog koga!

Budi zena koja zna da voli,ali i kada treba da ode:Ne menjaj se ni zbog koga!

9. März 2023 0 Von Dejana

Vreme je da svoj zivot konacno uzmes u svoje ruke i da zivis onako kako zelis. Vreme je da mislis na sebe, jer nije vazno ko sta kaze, vazno je  da se osecas lepo u svojoj kozi… Ti si zena koja nikada nije gradila svoju srecu na tudjim suzama. Ti si zena koja nikada nije odustala od ljubavi… Sada moras da naucis da odustanes od onih koji te ne znaju voleti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mnogo je onih kojima si dala svoju ljubav i svoje srce,a koji ne zasluzuju bas nista. Mnogo je onih kojima si bila prijatelj i oslonac i rame za plakanje, a koji tebi nisu dali nista osim bola i razocarenja. Mnogo je onih koji ne zasluzuju tvoju ljubav.  Cak ni tvoje postovanje. Vreme je da uzmes svoj zivot u svoje ruke i da pocnes da zivis onako kako licno zelis.  Ti si zena koja vredi i kada ti bude jasno kolika je ta tvoja vrednost, sve ce ti biti lakse.

Samo nemoj da se menjas i nemoj da pristajes na manje od onog sto zelis. Samo nemoj da se menjas i da dozvolis da ti bilo ko prica sta ces da radis i koga ces da volis.

I uvek imaj na umu da je nekad bolje samoj sebi slomiti srce tako sto ces otici od onih koji te ne cene… Bolje nego ostati tamo gde nisi srecna, jer ce ti i tako srce biti slomljeno.

Seiten: 1 2