Dnevni ljubavni horoskop za petak:Evo kome ce ovaj 10.mart doneti srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za petak:Evo kome ce ovaj 10.mart doneti srecu!

9. Marta 2023 0 By Dejana

 Jos jedan petak,jos jedna sansa za srecu, jos jedna prilika za novi pocetak…

 

 OVAN

Ovaj petak ce biti dan kada ce vama neko traziti oprostaj. Samo vi znate hocete li toj osobi dati sansu ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas iskreno voli. Sve ostalo ja zaista samo na vama.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.

 

 BLIZANCI

Vama ce ovaj dan biti prilika da pocnete ispocetka. To je ono sto moramo da kazemo kako bi ste umeli da uzivate u danima koji su pred nama. Jasno je da postoji neko ko vas voli iskreno.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da vas voli i da je on osoba koja bi itekako mogla da vas usreci. Ovaj petak donosi sansu za srecu.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vama ovaj dan biti prilika da pocnete ispocetka. Jedan rak vas iskreno voli i u to nema nimalo sumnje. Razmislite o tome, cinjenica je da vam sledi nesto lepo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam sledi novi pocetak. Dakle sve ostalo je na vama, i vi ste  znak kojem sledi nesto zanimljivo. Mislite o tome, iznenadjenja tek mogu da uslede.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2