Dnevni horoskop za ponedeljak,13.mart:Nekome sledi dan iz snova!

Dnevni horoskop za ponedeljak,13.mart:Nekome sledi dan iz snova!

12. Marta 2023 0 By Dejana

Pred  nama je jos jedan ponedeljak. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce jedan znak konacno doci do svog cilja i dobiti ono sto iskreno zeli.

 

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da ce vama ovaj ponedeljak biti dan za ljubav.

Dakle moguce je da cete moci da kazete da ste konacno dobili srecu koju zelite i koju zasluzujete. Nekome ste vazni i dragi.

 

BIK

Ovaj ponedeljak vama nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate.Itekako vam moze biti lepo u danu koji je pred nama.  Jedan rak vas voli iskreno i spreman je da vam to dokaze i pokaze na delu.  Sve ostalo je na vama.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli.  Da je pred vama dan tokom kojeg cete moci da se uverite u neciju ljubav.  Razmislite o tome, jer vam sledi jedan novi pocetak i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali.

 

 RAK

Ovaj ponedeljak nece doneti ono sto zelite. No,to ne znaci da  treba da ocajavate zbog toga. Moze vam biti lepo  cak i ako ste sami. Zeljni ste ljubavi ali ovo nije vreme za istu. Bolje da se fokusirate na karijeru.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj ponedeljak biti dan za ljubav.Jako ste dugo cekali na to da vam se ostvari jedna zelja i do togta ce konacno doci u danu koji je pred nama.  Neko vas voli iskreno i u to nema sumnje.

 

 DEVICA

Ponedeljak koji je pred nama ce vama doneti  ono o cemu ste dugo mastali.Ako ce neko u danu koji je pred nama moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Razmislite o tome. Sledi sansa za srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2