Ljubav u drugom delu marta:Sledi ostvarenje jedne velike zelje!

Ljubav u drugom delu marta:Sledi ostvarenje jedne velike zelje!

12. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da imate na umu da vas neko voli.  Da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Jedan rak je uz vas i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.   Sledi nova sansa za srecu i veliki pocetak za srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno,period za ljubav je pred vama. Vi cete moci da  kazete da ste dobili ono sto zelite. Jedan rak je uz vas, voli vas iskreno i bice vam jasno da je on osoba koja vasu ljubav zasluzuje. Treba da mu date priliku jer je cinjenica da je iskren prema vama.

 

STRELAC

Ovaj period vama donosi ostvarenje jedne velike zelje.U drugom delu marta cete biti iskreno srecni. Imajte na umu da sledi novi pocetak i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Ljubav vam kuca na vrata u danima koji slede.Mislite o tome.

 

JARAC

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav svoju dokaze i pokaze.  Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi period za ljubav i dani tokom kojih ce doci do ostvarenja jedne velike zelje.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za ljubav  i dani tokom kojih dolazi do promena i radosti.Razmislite o tome. Neko vas voli i spreman je da vam sve sto prica dokaze i pokaze na delu.  Sreca vam konacno kuca na vrata bas kao sto zasluzujete.

 

 RIBE

Vazno je da imate na umu da ste nekome vazni.  Dakle posvetite se sebi i uzivajte u onome sto imate. Jedan rak vas voli iskreno i nema sumnje da cete u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelite. Cuda su moguca i tek sledi novi pocetak.

Stranice: 1 2