Ovim znacima ce neko dokazati svoju ljubav na delu!

Ovim znacima ce neko dokazati svoju ljubav na delu!

13. Marta 2023 0 By Dejana

  Vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka…

 

  VAGA

Istina je da sada sumnjate u svoju voljenu osobu i u njenu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo.Mislite da vas ne voli, da nije iskrena,da ste u vasoj prici samo vi ona osoba koja voli, ali niste u pravu.

Ta osoba je samo neko ko ne prica mnogo o svojim emocijama,vec ko je stava da treba da ih pokaze na delu.  Imajte na umu da u tome  nema nista lose. No, u danima koji slede ce sve doci na svoje i ako ce neko moci da kaze da je dobio sansu za srecu onda ste to vi.  Ovo ce biti dani kada cete moci  da kazete da vam je krenulo na bolje i da ste konacno dobili dokaz emocija. Imajte na umu da dolaze dani za srecu. Dani kada za vas bas nista nece biti nemoguce.

Sa druge strane, ako ste sada slobodni, imajte na umu da je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto zelite. Moguce je da ce doci do toga da vam se vrati neko iz proslosti. Ili, da pokusa da se vrati u vas  zivot.  To je ono sto moramo  reci.  Jer je na vama hoce li do toga i doci. Zivot je previse kratak da bi ste marili za tudja misljenja i zato je vazno da ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Ako ono voli, onda dajte toj osobi priliku i imajte na umu da ni u kom slucaju necete zazaliti…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2