Dnevni ljubavni horoskop za 16.mart:Ne ocekujte previse-razocaracete se!

Dnevni ljubavni horoskop za 16.mart:Ne ocekujte previse-razocaracete se!

15. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Razmislite o svemu i zapitajte se ko je osoba koja prema vama oseca nesto jako…  Mnogo vam je bliska ali emocije krije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Imajte na umu da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za iznenadjenja. Dakle vama dani koji dolaze mogu doneti sve lepe stvari. Postoji neko ko mnogo razmislja o vama ali ko dobro krije sve to.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj period za vas doneti mnostvo lepih stvari. Dakle itekako je moguce da vam sledi period za radost. Uz samo malo srece, vi cete biti znak kojem sledi mogucnost ostvarenja velike zelje.

 

 JARAC

Nemojte ocekivati da vama voljena osoba pokloni paznju koju vi pre svega niste poklonili njoj. Ljubav je kompromis ali se cini da ste vi to zaboravili. Znajte da mozete dobiti onoliko koliko date i to je to.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da je voljena osoba iskrena prema vama i da vi silno gresite sto joj ne verujete. Ono sto morate da znate jeste da je povredjujete svojim sumnjama. Ona zaista nista ne krije od vas i ako joj date priliku itekako bi mogla da vas usreci.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za srecu. Itekako je moguce da cete u danima koji slede dobiti ono sto zelite. Razmislite o svemu i imajte na umu da ce ovo biti dan za  ljubav.  Dolaze dani za radost i dani  za emocije.

Stranice: 1 2