Ovi znaci zodijaka nikad nisu prestali da vole bivsu ljubav! Sada im sledi pomirenje!

Ovi znaci zodijaka nikad nisu prestali da vole bivsu ljubav! Sada im sledi pomirenje!

15. Marta 2023 0 By Dejana

 Neke ljubavi se zavrse,  ali osecanja i emocije ostanu. Ovim znacima sada sledi zaista novi pocetak…

 

  JARAC

Vi to mozda nikada ne bi ste priznali ali je cinjenica da i dalje volite bivsu ljubav. Krenuli ste dalje i mozda sada cak i imate nekoga sa kim ste, ali to nije to i vi to dobro znate.

Moramo da kazemo da su tek pred vama dani za iznenadjenja i dani tokom kojih ce doci do neocekivanih promena.

Dakle moze se reci da vam od te osobe  uskoro sledi poziv ili poruka. Ta osoba je shvatila da vas voli i da jedino pored vas oseca ono sto se zove sreca.  Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to samo vi znate, ali morate imati na umu da se nekada isplati preci preko ponosa i zaboraviti na ego.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako i dalje osecate isto prema toj osobi i ako vam je i dalje stalo onda je vreme da pokusate bar da zaboravite proslost i da uzivate u onome sto imate.

Moramo da kazemo da su pred vama dani za iznenadjenja i da ce tek sve doci na svoje bas onako kako ste zeleli… Naravno, vazno je da kazemo da nije dovoljno voleti nekoga, ako nismo spremni da se menjamo…  Ljubav postoji ali ono sto moramo da kazemo jeste da je itekako moguce da ce uslediti promene i da je vazno da oboje shvatite gde ste gresili kako ne bi ste ponovili istu gresku… Pomirenje je moguce, ljubav postoji, ali ljubav nije dovoljna…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2