Dnevni ljubavni horoskop za 17.mart:Petak je,kraj radne sedmice-posvetite se sebi!

Dnevni ljubavni horoskop za 17.mart:Petak je,kraj radne sedmice-posvetite se sebi!

16. Marta 2023 0 By Dejana

 Petak koji je pred nama ce jednom znaku doneti ostvarenje najvece zelje. Evo kome slede promene.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj petak biti prilika da se posvetite sebi. To je ono sto je vrlo vazno. Ne treba vam neko ko ne zna da vas usreci. Nekada moramo da se pomirimo sa tim da smo zavoleli pogresnu osobu…

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dakle ovaj petak bi mogao da donese ostvarenje jedne velike zelje. Znak ste koji razmislja o emocijama i koji itekako ume da voli. Zaboravite na svoj ponos.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Vrlo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je uz vas i skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako mu date priliku itekako bi umeo i mogao da vas usreci. Mislite o tome.

 

RAK

Neko ste ko ce ovaj petak pamtiti po tome sto je jedna velika istina izasla na videlo. Nece vam biti lako ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce cuda biti moguca. Razmislite o tome, znajte da vas neko voli iskreno.

 

 LAV

Ono sto morate znati jeste da ne smete nikome dati laznu nadu. U redu je ako vam do nekoga nije stalo ali ne smete nikome obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Znajte da je istina uvek najbolje resenje i izbor.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi znak koji ce danas dobiti vazne vesti. Jedan rak vas voli iskreno i nema bas nimalo sumnje da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Treba da razmislite o svemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2