Dnevni ljubavni horoskop za 20.mart:Ovaj ponedeljak ce nekome biti savrsen!

Dnevni ljubavni horoskop za 20.mart:Ovaj ponedeljak ce nekome biti savrsen!

19. Marta 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce pocetak nove sedmice doneti novu sansu za srecu…

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Izvesno je da su pred vama dani za odluke i nema nimalo sumnje da slede promene. Ukratko receno, vazno je da odlucite hocete li slusati srce ili razum.

 

BIK

Ljubomora vama pravi velike probleme. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  je to velika greska. Ukratko receno, vi kraj sebe imate osobu koja je iskrena, odana i verna. Ne treba da sumnjate u nju.

 

 BLIZANCI

Krenite dalje. Vreme je da nekome okrenete ledja i da idete napred. Kao da uporno cekate da se neko promeni ali se to nikako ne desava. Razmislite o tome jer su iznenadjenja moguca… No, sreca je moguca samo kad sebe stavite na prvo mesto.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ovo ce biti dani za promene i dani kada moze mnogo toga da dodje na svoje.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jedan rak je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da vas voli iskreno i svim srcem. Ako odlucite da mu date sansu jasno je da je ljubav blize vama nego ikada do sada.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, ovo ce biti dani za promene ali i za ljubav. Razmislite o svemu sto sledi jer je moguce da ce ovaj ponedeljak doneti novi pocetak u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2