Dnevni ljubavni horoskop za 22.mart:Bivsa ljubav zeli jos jednu sansu!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.mart:Bivsa ljubav zeli jos jednu sansu!

21. Marta 2023 0 By Dejana

 Sreda je pred nama. Jednom znaku ce biti predivna, ali nekome ce doneti i najveci bol.

 

 OVAN

Bivsa ljubav zeli sa vama jos jednu sansu. Istina je da je ona pokusavala da vas zaboravi i da je uradila mnogo toga, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve shvatila… Vi ste njena sreca i spremna je da se bori za vas.

 

 BIK

Kada je u pitanju ovaj dan, vi cete imati osecaj da je ceo svet protiv vas. Nista nece biti onako kako bi ste vi zeleli. Treba o svemu da razmislite jer je izvesno da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze.

 

BLIZANCI

Sreca je cudna,dodje kad ne ocekujemo, ali i ode tek kada se na nju naviknemo. Moramo da kazemo da vama sledi period tokom kojih ce mnogo toga doci na svoje. Vazno je da naglasimo da vam dolaze dani i kada ce odluke  biti neizbezne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Bivsa ljubav o kojoj mislite oseca isto prema vama. Mozda mislite da je ona srecna, da je krenula dalje, ali i nju sve podseca na vas. Ukratko receno, sve je na vama, i morate da razmislite o svemu. Sta je zapravo ono sto vi zelite? Da li zelite da prastate?

 

 LAV

Ovaj dan ce biti prilika da krenete dalje. Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da cete dobiti priliku da napredujete na polju karijere. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam pomogne i na polju posla. Sledi vam ponuda za bolje radno mesto.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da je moguce da cete u danima koji su pred nama morati da donesete neke odluke. Sada vam slede dani za romansu, ali je vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2