Ovim znacima slede teski dani:Moraju biti jaki i spremni na sve!

Ovim znacima slede teski dani:Moraju biti jaki i spremni na sve!

22. Marta 2023 0 By Dejana

Bice vam tesko jer vam dani koji slede donose mnogo posla i necete moci da se posvetite onima koje volite. Cinjenica je da ce vam trpeti privatni zivot. Ako ste sada u vezi ili u braku znajte da morate da objasnite voljenoj osobi…Da joj kazete da to sto joj niste posveceni ne znaci da vam vise nije stalo.

Naravno, ne postoji opravdanje da je potpuno zapostavite. Mi samo kazemo da je vreme da se fokusirate na posao,ali se moze naci koliko-toliko vremena i za emocije.  Zivot cine i ljubav i karijera…

 

 RIBE

Vas cekaju teski dani jer vi ste znak koji ce u danima biti jako razocaran. Razmislite o tome sta je ono sto zelite.

Vazno je da ni u kom slucaju ne odajete svoje tajne. Postoji neko ko je u vasoj neposrednoj blizini i ko zapravo jedva ceka da sazna nesto lose o vama.   Bas zato je vazno  da se  fokusirate na sebe i da imate na umu da vam nije prijatelj svako ko kaze da jeste.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo ce takodje biti dani tokom kojih cete biti razocarani sto se tice emocija. Mozda cete videti  necije pravo lice. Ako ste sada u vezi imajte na umu da je moguce da voljena osoba od vas krije nesto jako vazno. I bice vam jako tesko kada sve to saznate i istina je da necete znati kako da se ponasate.

No, morate da znate da posle svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i kod vas.

Stranice: 1 2