Vikend horoskop po ciganskim kartama: Ovnovi će osećati nervozu, dok će OVI znaci biti srećni!

Vikend horoskop po ciganskim kartama: Ovnovi će osećati nervozu, dok će OVI znaci biti srećni!

23. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama vikend neće doneti negativna nego će vam doneti razna pozitivna dešavanja. Vama će se skoro pa na svim planovima vašeg života dešavati stvari sa kojima ćete moći da budete zadovoljni. Vikend će vam biti prosto pa prelep.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vikend horoskop po ciganskim kartama otkriva da vam dolaze problemi i to veoma ozbiljni problemi. Vi od vikenda ne trebate da očekujete previše, jer će vam on doneti neka dešavanja koja će vas svakako zabrinuti.

STRELAC

Dragi strelci, vama će se desiti nešto jako značajno tokom vikenda. Naime, vi ćete preko jednog vašeg prijatelja upoznati zanimljivu osobu, a vi ćete na tu osobu ostaviti veoma lep utisak. Stiže vam mnogo zanimljivih trenutaka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, zvezde će vam biti naklonjene tokom vikenda i zato će vam se dešavati samo brojne lepe stvari. Vas očekuju dešavanja koja će vam bez bilo kakve dileme omogućiti razloge za sreću. Stiže vam prelep vikend.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će vikend doneti kako brige, tako i probleme. Problemi vas očekuju na planu ljubavi vašeg života, dok će vas jako mnogo zabrinuti jedan novčani gubitak koji vam stiže, a kojem se vi sada ni malo ne možete nadati.

RIBE

Drage ribe, vi ćete tokom vikenda imati osećaj da je za vas sve moguće i lako dostižno. Zaista će vam skoro pa sve polaziti za rukom i pogodovati. Vama vikend donosi dešavanja zbog kojih ćete imati tako mnogo razloga za sreću.

Stranice: 1 2