U narednim danima,ljubav stize ovom znaku,a evo kome dolaze dani za tugu…

U narednim danima,ljubav stize ovom znaku,a evo kome dolaze dani za tugu…

26. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su rped vama dani za romansu. Dugo ste cekali na to ali napokon vam sledi period kada cuda mogu da uslede. Jedan rak vas voli iznad svega i vazno je da kazemo da je ljubav koju oseca prema vama iskrena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Razmislite o tome jer je izvesno da ste nekome vazni i dragi. Ta osoba zasluzuje da joj date sansu jer vas voli iskreno.

 

 STRELAC

Neko ste ko ce u danima koji su pred nama napokon dobiti ono sto zeli. Dakle ljubav ce vam biti na prvom mestu. Jedan rak je odan i iskren prema vama i nema toga sto za vas ne bi uradio. Necete zazaliti ako mu date sansu.

 

JARAC

Moramo da kazemo da cete narednih dana zeleti svoju samocu i slobodu. Znak ste koji sada ima neke dileme. U redu je, morate dobro da razmislite o svemu. Vazno je da znate da ste nekome vazni.

 

 VODOLIJA

U narednim danima cete silno zeleti da volite i budete voljeni. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da ovo bas i nije sjajno vreme za ljubav. Morate biti strpljivi. Doci ce prava osoba kad se budete najmanje tome nadali.

 

 RIBE

Ovo ce biti  dani za srecu. Dakle vi ste znak koji ce iskreno uzivati u danima koji slede. Razmislite o tome, nekome ste vazni i dragi, i neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Cuda su moguca.

Stranice: 1 2