Srećni dani dolaze Biku i Vagi, dok se OVIM znacima sprema velika tuga u ljubavi!

Srećni dani dolaze Biku i Vagi, dok se OVIM znacima sprema velika tuga u ljubavi!

27. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, srećni dani vam uskoro dolaze. Prvo vas očekuje potpuna promena vaše poslovne situacije, pa vas posle toga očekuju jako velike ljubavne pobede. Nema dileme da ćete biti veoma srećni zbog svega onoga što vam dolazi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vaš život dugo vremena nije onakav kakav bi trebao da bude, ali će se to uskoro promeniti. To će se promeniti pre svega zahvaljujući dešavanjima u ljubavi. Vas na planu ljubavi vašeg života čekaju trenuci za pamćenje.

STRELAC

Dragi strelci, vama se velika tuga sprema, jer će vas izdati neke osobe kojima tako mnogo verujete. Neke osobe će učiniti postupke sa kojima će vam naneti jako veliku tugu. Sve ono što vam dolazi vam se ni malo neće dopasti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete uskoro biti u prilici da promenite zaposlenje. Vama će se ukazati kvalitetna poslovna ponuda, a sve će zavisiti od vaše odluke. Sem toga vama će se uskoro u život vratiti neke osobe do kojih vam je jako mnogo stalo.

VODOLIJA

Drage vodolije, uskoro vam dolaze dešavanja koja će vas jako mnogo zabrinuti. Vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni kako sa dešavanjima na poslu, tako ni sa dešanjima na planu ljubavi vašeg života. Teški dani vam dolaze.

RIBE

Drage ribe, nažalost, vama se velika tuga sprema i to velika ljubavna tuga. Nažalost, vama dolaze dešavanja na planu ljubavi koja će vrlo verovatno dovesti do kraja vaše veze. Vi ćete teško moći da pređete preko nekih postupaka vašeg partnera.

Stranice: 1 2