Tokom vikenda:Ovan srecan,Lav se kaje, Ribama stizu nove sanse…

Tokom vikenda:Ovan srecan,Lav se kaje, Ribama stizu nove sanse…

30. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate,  i ovo ce biti dan tokom kojeg cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje.Samo slusajte svoje srce jer ono zna sta je ono sto je najbolje za vas. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Vazno je da znate da vas neko voli, da postoji neko ko je spreman da vam sve dokaze i pokaze i pokaze na delu. Tokom ovog vikenda bi moglo doci do toga da dobijete ono sto zelite. Mislite o tome.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za romansu.  Bice ovo dan za srecu,  jer ce vama subota doneti ostvarenje jedne velike zelje.

 

JARAC

Konacno, dani za emocije su pred vama. To je ono sto moramo da kazemo. Uz samo malo srece ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Sve je u redu, i ovog vikenda ce doci do promena koje niste ocekivali. Samo slusajte svoje srce i dozvolite sebi da se borite za ono do cega vam je stalo.Misljenje drugih ljudi je nebitno i nevazno.

 RIBE

Sve je u redu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze.Razmislite o svemu jer je mnogo toga moguce u danima pred nama.Tokom vikenda slede promene.

Stranice: 1 2