Astro za prvi april:Horoskop o vama koji ce vas nasmejati do suza!

Astro za prvi april:Horoskop o vama koji ce vas nasmejati do suza!

1. Aprila 2023 0 By Dejana

 Prvi april se smatra danom smeha. U skladu sa tim, mi danas zelimo da vas malo zabavimo i nasmejemo. Dakle, ceo ovaj tekst je u svrhu da vam ulepsamo dan, i nema veze sa istinom!

 

 OVAN

Vi ste znak koji je jako lenj. Vama zapravo sve smeta i nekada vam je tesko da ustanete i uzmete casu vode, iako ste zedni.  Vi bi ste najvise zeleli kada bi ste imali  svoju poslugu koja bi vas tretirala kao kralja.

 

 BIK

Vi ste onaj znak koji je uvek gladan. Kada bi vas neko pitao sta je ono sto zelite najvise na svetu, vi bi ste rekli hrana, i jos hrane. Mnogi  misle da ste vredni, a vi samo cekate priliku da legnete i spavate. Lenjivci prve klase.

 

BLIZANCI

Vi ste onaj znak koji crkava od ljubomore. Vi potajno ceznete da imate svoj dvorac, svoju poslugu, mnogo novca i luksuz. Svi misle da ste nezni princ ili priceza ali ste zapravo u dubini duse veliko gundjalo koje svakom nadje manu.

 

 RAK

Mislite da ste najpametniji, da nema na svetu niko bolji i uspesniji od vas. Vi ste osoba koja deluje tako nezno ali ne dao Bog da vam neko bude neprijatelj. Imati vas kao neprijatelja je ravno paklu. Vas osmeh mozda deluje iskren,ali znate da se smejete i iz inata.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Nikada vam  nista nije po volji. Vi uzivate da naredjujete, da ispravljate druge, i vecito imate zelju da lezite i nista ne radite… Vi zamisljate da ste neki vladar sveta koji ima svoje licno zvono kojim poziva svoje verne sluge da mu ispune zelje.

 

 DEVICA

Stalno ciste stan, stalno isprljavaju sve i svakoga. Za vas bi se reklo da ste znak koji je dobrica,a  zapravo ste gori od svih ako neko to zasluzi. Vi ste znak kojem niko ne moze da ugodi, jer vi nekada necete ni da je onako kako vi  hocete.  Pakao je smesan u poredjenju sa vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2