Patili su i lili suze,ali konacno sledi period kada ce ovi znaci biti presrecni!

Patili su i lili suze,ali konacno sledi period kada ce ovi znaci biti presrecni!

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 Za sve postoji prvi i poslednji put, i svaki poceta ima svoj kraj…  I dobro i lose se zavrse pre ili kasnije.

 

  VODOLIJA

Vi ste mnogo patili. Cinjenica je da vas zivot nikada nije bio lak. Moramo da kazemo da ste prosli mnogo toga ali da su konacno pred vama dani za iznenadjenja i za promene.

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer tek dolaze dani kada sve moze da dodje na svoje. Razmislite o tome.

Postoji neko ko vas iskreno voli i ko je spreman da vam svoju ljuvbav dokaze i pokaze.

Samo je bitno da imate na umu da je zivot previse kratak i da treba da se posvetite sebi i onome sto zelite.  Samo nemojte mariti za druge ljude i tudja misljenja jer je vas zivot samo vasa stvar.

 

  VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da idete korak po korak ka svom cilju. Vi ste oduvek mnogo patili i vazno je da imate na umu da ne treba da gubite veru u bolje sutra.

Svako od nas pre ili kasnije prodje kroz tezak period ali je vrlo vazno da naglasimo da vas los period prolazi… Da ce vas zivot uskoro postati lepsi i da ce postati sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Bice ovo period kada cete doci do svog cilja i kada vam sledi ostvarenje jedne vase velike zelje, bas kao sto ste i zasluzili.

Doci ce do toga da u vas zivot udje jedna posebna osoba, i vrlo je moguce da ce to biti ljubav na prvi pogled.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemojte gubiti veru u to da ce doci dani kada cete biti srecni i kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Slede dani kada ljubav moze da pobedi i kada vam tek sledi prilika da pocnete ispocetka.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2