CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA NEDELJE: Lavu stižu uspešni dani!

CIGANSKI HOROSKOP DO KRAJA NEDELJE: Lavu stižu uspešni dani!

10. Aprila 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će dani do kraja nedelje biti jako turbulentni. Vas na planu ljubavi vašeg života ne očekuje ništa dobro, ali vas zato na poslu očekuju samo pozitivna dešavanja. Vaše raspoloženje će se zaista menjati.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, dani do kraja nedelje će vam doneti tugu i to ljubavnu tugu. Vama će se na planu ljubavi vašeg života desiti nešto zaista veoma negativno. Vaš partner će učiniti nešto što bez bilo kakve dileme ne bi trebao da čini.

STRELAC

Dragi strelci, vas tokom dana do kraja nedelje čeka mnogo zanimljivih trenutaka na planu ljubavi vašeg života. Vama će prosto postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Jedna osoba će učiniti nešto čemu se vi sada ne možete nadati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete u periodu do kraja nedelje biti jako nervozni. Prvo vas očekuju problemi na planu ljubavi, pa vas onda posle toga očekuje i jedan novčani gubitak. Ono što vam dolazi će vas zaista jako mnogo zabrinuti. Ciganski horoskop vas upozorava.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete u periodu do kraja nedelje biti u prilici da rešite brojne nesuglasice sa osobama do kojih vam je jako mnogo stalo. Neke osobe će pokušati da vam se vrate u život, a samo od vas će zavisiti da li će se to zaista i desiti.

RIBE

Drage ribe, vi ćete u periodu do kraja nedelje imati određenih problema i vama neće biti lako da izađete na kraj sa svim tim problemima. Prvo ćete imati nekih problema na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i neki ljubavni problemi.

Stranice: 1 2