Onaj ko cini dobro,moze dobrom da se nada:Ovom znaku sledi bogata nagrada karme!

Onaj ko cini dobro,moze dobrom da se nada:Ovom znaku sledi bogata nagrada karme!

25. Aprila 2023 0 By Dejana

  Sve na svetu se vrati i plati, kad tad. Evo kom znaku ce bliska buducnost biti jako zanimljiva, jer ce konacno biti nagradjen za svoja dobra dela…

 

 SKORPIJA

Ako je neko cinio dobro, onda ste to vi. Vi ste bili i ostali osoba koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli. Vama se vrlo cesto desavalo da zaboravite na svoje zelje i potrebe kako bi ste ucinili srecnima one do kojih vam je stalo. Svaka vam cast na tome.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je napokon doslo vreme da se okrene kolo vase srece. Imajte na umu da slede dani za ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vi ste znak koji ce tokom meseca maja konacno moci da kaze da je upoznao svoju srodnu dusu. Iako postoje sanse da ce to biti ljubav na prvi pogled, ono sto moramo da kazemo jeste da su zapravo velike sanse da ce to pre svega biti jedno poznanstvo preko posla. Postoji velika mogucnost da ce vec do kraja ovog meseca u vas zivot uci jedna posebna osoba. To ce biti neko sa kim cete odlicno da se razumete i neko ko je vama jako slican. Sve ostalo je samo na vama. Vazno je da dobro razmislite o svemu, da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

Ako ta osoba bude neko ko je stariji ili mladji od vas, imajte na umu da to ni u kom slucaju ne sme da bude prepeka za ljubav. Karma postoji, iako vi sada u to sumnjate.

Mora se priznati da ste znak koji je previse patio zbog emocija i da je izvesno da ste prosli mnogo toga ali svemu tome konacno dolazi kraj. Razmislite sta je ono sto zelite i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Uvek imajte na umu da su godine samo broj, jer one to i jesu.Kada je ljubav prava onda ne postoji prepreka za srecu i to je ono sto morate imati na umu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2