Dali su sve od sebe da vas zaborave,ali im nije uspelo!Evo cija bivsa ljubav se vraca!

Dali su sve od sebe da vas zaborave,ali im nije uspelo!Evo cija bivsa ljubav se vraca!

4. Maja 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u navednim znacima zodijaka, znajte da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste ludo voljeni od strane nekoga iz vase proslosti…

 

 SKORPIJA

Onaj ko jednom bude pored vas, taj vas voli do kraja zivota, i pamti. To je ono sto moramo da kazemo. Vasa bivsa ljubav i dalje misli na vas, i o vama. Iako je uradila sve sto je mogla da vas zaboravi, emocije koje gaji prema vama su toliko jake da joj prosto nikada nije uspelo. To je ono sto je izvesno. Odluka je na vama ali budite sigurni da ce vas ta osoba ponovo pozvati. Oduvek je bila neko ko se borio za ono do cega mu je stalo, a kada ste vi u pitanju svakako da je odavno shvatila da ste nesto najlepse sto joj se ikada desilo. Da li cete toj osobi dati jos jednu sansu, da li je to ono sto zelite, to je samo na vama, ali je bitno da ucinite onako kako vam nalaze srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Svakako da toj osobi treba da date priliku ako i vi osecate isto. Da shvatite da ponos i inat ne igraju nikakvu ulogu tamo gde postoji ljubav, a u vasem slucaju je upravo tako. Ono sto dlaje moramo da kazemo jeste da ce upravo ta bivsa ljubav zeleti da postane sadasnja i buduca u vasem zivotu ali da je vazno da se fokusirate na ono sto vi zelite. Ne smete da obecavate mnogo vec prosto da uzivate u onome sto imate.

Ako volite, u redu je dati drugu sansu, preci preko ponosa i inata. Ali, ako to nije slucaj,m onda prosto nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Najbolje sto sada mozete je da slusate svoje srce jer ce ono znati da prepozna sta je ono sto je vas sada najbolje. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2