Uvek si samoj sebi bila najmanje vazna,uvek si zelela da svi budu srecni, a tebi kako bude…

Uvek si samoj sebi bila najmanje vazna,uvek si zelela da svi budu srecni, a tebi kako bude…

15. Aprila 2023 0 By Dejana

I da okrenes ledja muskarcu koji ne zna da te ceni, i da odes sto dalje od njega jer se uzalud nadas da ce se promeniti. Takvi kao on se ne menjaju nikad. Moras da se potrudis i da pocnes da zivis svoj zivot, jer si uveliko  pokusala da zivis tako da cinis svima oko sebe, osim sebi.

Ovo je tekst za tebe, za zenu koja konacno mora da nauci koliko je vazna samoj sebi, za zenu koja mora sebe  da stavi na prvo mesto. Moras…

Prestani vec jednom da se boris  da drugi budu srecni. Da se nadas da ce neko da shvati da vredis, da ce neko da ti da svoju ljubav i svoje srce. Hoce,  doci ce onaj pravi, ali prvo mora da ode od tebe onaj koji je pogresan. Ovo je za tebe, za zenu koja mora da shvati da je bitna,  vredna, da je vazna samoj sebi. I nauci vec jednom da odes od onih koji lazu, od onih koji obecavaju, od onih koji pricaju bajke, a ne ucine nista kako bi te bar nasmejali..

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da pogledas u nebo i shvatis da je zivot samo jedan. Fokusiraj se na sebe i na ono do cega ti je stalo, imas prava na to. Da samoj sebi budes najpreca.

Stranice: 1 2