Dnevni horoskop za 22.april:Ova subota ce biti talicna za ljubav!

Dnevni horoskop za 22.april:Ova subota ce biti talicna za ljubav!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno se osecate, nekome ste vazni i dragi i nema nimalo sumnje da je to osoba koja je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, vi cete doneti konacnu odluku. Posvetite se sebi i uzivajte.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati sto ne mozete ispuniti.

 

 STRELAC

Subota koja je pred nama ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Razmislite o svemu jer vam tek sledi mogucnost da dodjete do svog cilja. Postoji neko na koga mozete da se oslonite.

 

 JARAC

Bice ovo subota kada ce cuda biti moguca. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da je dosao kraj vasim tugama. Sreca ce konacno uci u vas zivot.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Zasluzili ste da vam krene na svim poljima.Emocija vam nece faliti.

 

 RIBE

Ono sto moramo da naglasimo kada je u pitanju ovaj petak jeste da ce sve doci na svoje. Vi ste znak kojeg cekaju lepe stvari i u to nema nimalo sumnje. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Promene tek slede.

Stranice: 1 2