Dnevni ljubavni horoskop za subotu,29.april:Vreme je da se kolo srece okrene!

Dnevni ljubavni horoskop za subotu,29.april:Vreme je da se kolo srece okrene!

28. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani za iznenadjenja i dani kada cete moci da kazete da ste uspeli na svim poljima. Samo je pitanje dana kada ce jedan znak dobiti sve o cemu je mastao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte odustajati od onog sto naumite jer je jasno da postoji neko ko vas iskreno voli. Samo je pitanje dana kada cete doci do svog cilja.

 

 STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Vi napokon kraj sebe imate nekoga ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam bude podrska u svemu. Sledi vam dan kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Nekome ste jako vazni ali ono sto treba da znate jeste da je cinjenica da ne smete nikome dati laznu nadu. Sve je bolje od toga, to je ono sto morate da znate. Istina je najbolja opcija.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko iz proslosti i dalje voli. To je osoba koja je spremna da se bori za vas ali koja je isto tako u stanju da vam bude podrska i oslonac i jos mnogo toga. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ostvariti.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli. Neko ko je pokusao da vas zaboravi ali mu nije poslo za rukom. Sada je vreme da vam kaze sve sto misli i oseca,a sve ostalo je samo na vama.

Stranice: 1 2