CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Bikove čeka nedelja prepuna radosti!

CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Bikove čeka nedelja prepuna radosti!

6. Maja 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vas tokom naredne nedelje čeka nešto veoma loše. Očekuje vas izdaja vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti nešto sa čim će vam naneti jako veliku tugu i vama će biti jako teško da pređete preko tog postupka vašeg partnera.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će naredna nedelja doneti problem sa kojim nećete moći lako da izađete na kraj. Vama zapravo stiže veliki novčani gubitak i zbog njega će vaša finansijska situacija postati mnogo teža nego što je to sada slučaj.

STRELAC

Dragi strelci, tokom naredne nedelje nećete imati kako briga, tako ni problema. Vi ćete imati samo mnogo razloga za veliku sreću. Ciganski nedeljni horoskop otkriva da vam dolaze dani tokom kojih ćete moći da se opustite i da uživate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će naredna nedelja doneti novac koji vam je trenutno i potreban. Očekuje vas jako veliki novčani dobitak koji će vam omogućiti tako mnogo razloga za veliku sreću. Tokom naredne nedelje ćete biti raspoloženi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama naredna nedelja donosi nešto neočekivano. Ona vam donosi poruku od strane osobe koju ste nedavno upoznali. Vama će jedna osoba poslati poruku i vam će postati jasno da vas ona želi kraj sebe u vezi.

RIBE

Drage ribe, vama će naredna nedelja biti veoma naporna i teška. Ona će vam doneti mnogo negativnih dešavanja, a vama će posebno teško pasti to što ćete saznati da vas je jedna vaša draga osoba prosto pa izdala sa jednim postupkom.

Stranice: 1 2