Zena Vodolija: Nije nicija MARIONETA nego je potpuno nezavisna dama!

Zena Vodolija: Nije nicija MARIONETA nego je potpuno nezavisna dama!

6. Maja 2023 0 By Luca

 

Ona se prosto ne mesa u zivot svojih voljenih osoba, a ona isto tako ocekuje od voljenih osoba da se ne mesaju u njen zivot. Zena vodolija prosto nije slaba dama koja se svacega plasi nego je ona hrabra dama koja je svesna svoje snage i zbog toga ona cini sve ono sto pozeli.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Zena vodolija uvek ima svoje misljenje koje je potpuno nezavisno. Ona nikada ne prati misljenje vecine i upravo zbog toga se ona istice. Nikada zena vodolija niti jednom coveku nije doipustila da joj govori sta da cini. Ona zapravo cini samo ono sto smatra da je potrebno i ona cini samo ono sto od nje njeno veliko srce trazi.

Drugi ljudi pokusavaju da izbegnu probleme i zbog toga slusaju savete drugih ljudi, ali to za nju ne vazi. Zeni vodoliji saveti nisu potrebni. Ona o svemu sama donosi odluke. A ona osoba koja je pokusa na neki nacin uceniti moze samo ocekivati da ce ostati bez nje. Zena vodolija ne pristaje kako na ucene, tako ni na zabrane. Ona ne pristaje ni na sta. Zena vodolija od svih zahteva postovanje. A onaj covek koji nju ne postuje zaista mnogo rizikuje.

Zena vodolija je pre svega jedna jako hrabra i mocna dama koja zna koliko vredi. Ona je neverovatno sposobna i nju niti jedan covek ne bi trebao da potcenjuje, jer onaj covek koji to cini zaista mnogo rizikuje.

Jedno je sigurno, a to je da ce zena vodolija zauvek ostati ista i da ce ona sve ciniti po svom ma koliko da je to kostalo.

Stranice: 1 2