Nikolina-od malene devojcice do zrele zene:Ona je vecita dama koja zna sta hoce i kako da to dobije!

Nikolina-od malene devojcice do zrele zene:Ona je vecita dama koja zna sta hoce i kako da to dobije!

14. Maja 2023 0 By Dejana

 Ime Nikolina je mladjeg porekla. Nastalo je od grckog imena Nikola.

Nikolina je prava dama. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da osoba koja nosi ovo ime od malih nogu zna sta je ono sto hoce i kako to da dobije. Pocev od malih devojcica, pa sve do zrelih zena, svaka dama koja nosi ovo ime, bila mala ili velika, posebna je sama po sebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo je zena koja zna sta hoce. Ona je od onih bica koje, kada nesto zacrtaju, uvek nadju nacina da to toga i dodju i da to dobiju. Vole zivot, i znaju da uzivaju u njemu na pravi nacin. Moramo reci da je velika istina da zena koja nosi ovo ime pre svega ima stav. Da je ona neko ko ce naci nacina da istraje u onome sto hoce i da je ovo osoba koja ce uciniti sve sto moze za one do kojih joj je stalo.

 

Ne ocekuje pomoc od drugih, i retko je trazi. Voli da bude samostalna u svemu, i nema nimalo sumnje da u tome jeste uspesna. Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada je u pitanju zena koja nosi ovo ime je da je ona iskrena. Ima stav, ima znanje i tacno zna kako da uspe da ostvari ono sto je zamislila.

Ona je dama kojoj je ljubav neophodna. Veliki je emotivac, uziva u ljubavi, u zagrljajima, u neznosti. Njoj te emotivne topline nikada nije dosta, ali svakako da postoje trenuci i kada odluci da bude sama. Ona je bice koje donosi odluke sama. Moze da vas saslusa, da razmisli o svemu ali ona zivi svoj zivot onako kako ona hoce, a ne onako kako drugi smatraju da treba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2